svg
Lamp
svg

Tip

Ik like mezelf ook zonder filter

Ik like mezelf ook zonder filter

Love your selfie

Instagram is het nieuwe ‘la vie en rose’. Het is dan ook een heerlijke plek om inspiratie op te doen en je creativiteit te tonen. De selectie van perfecte hoogtepunten uit het leven en overdreven geretoucheerde foto’s kunnen helaas onrealistisch ideaalbeeld in stand houden. En nochtans ben je echt oké zoals je bent. 

Het leven speelt zich niet af door een Instafilter: de realiteit is soms messy AF. Wat je ziet op Instagram is meestal een opgeboende versie van de werkelijkheid. Mensen delen nu eenmaal vooral hun toppunten op sociale media. Authenticiteit is dan misschien geen buzz word, het is wel een begrip dat nooit uit de mode geraakt. Mindere dagen horen nu eenmaal bij het leven. Jezelf aanvaarden, mét al je imperfecties, da’s pas belangrijk. Ben jij klaar om offline je échte ik te tonen?

ChallengeChallenge!

PART I

Deel een onbewerkte foto met de hashtag #IkLikeMezelfOokZonderFilter en bewijs dat je prima zonder filter/retouches kan. En voor de echte diehards: nee, je mag ook niet even het contrast opkrikken of de kleuren wat warmer maken!

PART II

Denk je dat deze challenge wel érg makkelijk was? De echte uitdaging moet nog komen: in het echte leven wat vaker je filter verwijderen. Je dipjes, onzekerheden of twijfels deel je het beste met de mensen bij wie jij je goed voelt, offline. In het echte leven je filter verwijderen en je ware ik tonen, ook als het even wat minder gaat, dat is de echte challenge! Hou wel rekening met de laatste maatregelen.

Bekijk alle tips & challenges

Doe desoaptest

Je mental health test en train je niet op de loopband, maar hoe dan wel? Via deze interactieve soap, natuurlijk!

In 9 mini-episodes helpen we je in te schatten of jij jezelf liket. Met of zonder filter. PLAY >>>